Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Τέξας: Εκτός λεωφορείων τα... χαμηλοκάβαλα παντελόνια


Εκτός των λεωφορείων του Τέξας τέθηκαν τα... χαμηλοκάβαλα παντελόνια (γνωστά στις ΗΠΑ με την ονομασία saggy), τα οποία είναι ιδιαίτερα χαμηλοκάβαλα και φοριούνται πολύ από τους νέους.
'Ανέβασέ τα ή βρες άλλο μέσο μεταφοράς' προειδοποιούν επιγραφές στα λεωφορεία της πόλης Φορτ Γουόρθ.
Οι επιγραφές τοποθετήθηκαν αφού η Αρχή για τις Μεταφορές του Φορτ Γουόρθ εφάρμοσε μία νέα πολιτική που απαγορεύει στους επιβάτες να μπαίνουν στο λεωφορείο, φορώντας παντελόνια saggy τα οποία εκθέτουν σε κοινή θέα τα εσώρουχα ή τα οπίσθια ενός ατόμου.

'Οι επιβάτες δε θέλουν να βλέπουν ένα άτομο να έχει ντυθεί έτσι σε ένα δημόσιο λεωφορείο. Οι πελάτες μας πιστεύουν ότι είναι ασεβές' δήλωσε η Τζόαν Χάντερ, υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας.

'Το μόνο που έχει να κάνεις είναι να τα ανεβάσεις πριν μπεις στο λεωφορείο. Όταν κατέβεις από το λεωφορείο μπορείς να ντύνεσαι όπως θέλεις' πρόσθεσε.

Τα παντελόνια saggy κυκλοφορούν στην αγορά για περισσότερο από δέκα χρόνια, ενώ φαίνεται ότι πρωτοεμφανίστηκαν στις φυλακές επειδή οι κρατούμενοι δεν επιτρεπόταν να φορούν ζώνες. Έγιναν ιδιαίτερα γνωστά μέσω των τραγουδιστών της χιπ - χοπ και της ραπ.

Την πρώτη ημέρα που εφαρμόστηκε το μέτρο, περίπου 50 άνθρωποι αναγκάστηκαν να κατέβουν από τα λεωφορεία διότι φόραγαν τέτοια παντελόνια.
ΣΚΑΪ
Sourta-ferta
"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE