Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Για πάντα μπλαουγκράνα ο Αμπιντάλ

Για πάντα «μπλαουγκράνα» ο Αμπιντάλ
Πέρασε πολλά τη φετινή σεζόν. Και καλά αλλά και τραγικά...



Ο Ερίκ Αμπιντάλ δεν «λύγισε» από τις συγκινήσεις έδειξε πόσο μεγάλος μαχητής είναι και η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να του προσφέρει διετή ανανέωση του συμβολαίου του.



Ο Γάλλος διεθνής έφτασε τα 31 και έχει ακόμα ένα χρόνο να διανύσει στο ήδη υπάρχον συμβόλαιο. Οι «μπλαουγκράνα» όμως είναι μια οικογένεια και αυτούς που αγαπάνε τους κρατούν για πάντα στο «Καμπ Νου». Αυτό πρόκειται να γίνει και με τον δυναμικό αριστερό μπακ που έχει προσφέρει από όποια θέση του έχει ζητηθεί, αφήνοντας στην άκρη τις προσωπικές του προτιμήσεις και συνεισφέροντας στο κοινό καλό των Καταλανών.





Ο Σάντρο Ροσέλ έχει εξυμνήσει πολλές φορές τον εξαιρετικό χαρακτήρα του Αμπιντάλ ενώ ο Πεπ Γκουαρντιόλα εκτιμάει απεριόριστα τα αγωνιστικά του προσόντα και την άμεση προσαρμογή στους ρόλους που του αναθέτει. Από τη στιγμή που η περιπέτεια με το συκώτι του αποτελεί παρελθόν και η υγεία του επέστρεψε σε ρυθμούς… πρωταθλητισμού θεωρείται δεδομένη η παραμονή του Γάλλου μπακ στην ομάδα που αγάπησε περισσότερο από κάθε άλλη.



Στην Βαρκελώνη έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο δύο πρωταθλητριών ένα διηπειρωτικό, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και δύο ισπανικά Σούπερ Καπ έχοντας συμπληρώσει 98 συμμετοχές με την «μπλαουγκράνα» φανέλα. Εξαιρετική συγκομιδή τίτλων για έναν αθλητή «διαμάντι»…



bettv.gr

"