Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Μίκαελ Μπάλακ: Φάρσα και υποκρισία η κλήση μου στην Εθνική

«Φάρσα και υποκρισία»!Αρνητικός στο να συμμετάσχει στο διεθνές φιλικό της Γερμανίας απέναντι στη Βραζιλία...

τον επόμενο μήνα είναι ο Μίκαελ Μπάλακ, χαρακτηρίζοντας την έκτακτη κλήση του από την Ομοσπονδία για τον τελευταίο του αγώνα με το εθνόσημο στο στήθος ως «φάρσα και υποκρισία».

Ο 34χρονος πια μέσος, αποτέλεσε έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της σύγχρονης γερμανικής σχολής, ο τραυματισμός του ωστόσο πριν από το Μουντιάλ του 2010, τον άφησε στις 98 συμμετοχές με τα χρώματα της εθνικής του ομάδας, με την τελευταία του εμφάνιση να πραγματοποιείται τον Μάρτιο του 2010.

Ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας η οποία μετέφερε στον παίκτη την απόφαση του Γιόακιμ Λεβ να μην τον συμπεριλαμβάνει πλέον στα πλάνα της «Νάσιοναλ Μάνσαφτ», δίνοντάς του παράλληλα την ευκαιρία να κάνει την τελευταία του εμφάνιση με τα «πάντσερ», στο διεθνές φιλικό του ερχόμενου Ιουλίου κόντρα στη Βραζιλία.

Κλήση η οποία όπως ήταν φυσικό (για την προσωπικότητα του Μπάλακ) εξόργισε τον βετεράνο άσο: «Το στιλ και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης είναι ανάλογο της αντιμετώπισης που έτυχα από την ομοσπονδία, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό μου το περασμένο καλοκαίρι. Το να ονομάσεις ένα διεθνές φιλικό που προγραμματίστηκε πριν πολύ καιρό ως «αποχαιρετιστήριο αγώνα», μοιάζει με φάρσα και υποκρισία στο δικό μου μυαλό. Ξέρω πως χρωστάω αυτήν την εμφάνιση στους φίλους της ομάδας, ωστόσο δεν μπορώ να αποδεχτώ την πρόσκληση», οι χαρακτηριστικές δηλώσεις Μπάλακ, οι οποίες προκάλεσαν όπως ήταν φυσικό τις αντιδράσεις υψηλόβαθμων στελεχών της ομοσπονδίας.

bettv.gr
"