Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Παναθηναϊκός: «Ξέρω και θέλω να έρθω»

«Ξέρω και θέλω να έρθω» Ο Αντρές Μαντρίντ υποστήριξε πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού... να τον αποκτήσει και τόνισε πως θέλει να παίξει για λογαριασμό των «πρασίνων».


Ο 30χρονος Αργεντινός μέσος είναι στη λίστα του Ζεσουάλδο Φερέιρα και ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, ειδικότερα από τη στιγμή που έχει κοινοτικό διαβατήριο και μένει ελεύθερος από την Μπράγκα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή στην εφημερίδα «Πράσινη», είναι πολύ πιθανό ο Μαντρίντ να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

«Είμαι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού από τον μάνατζέρ μου και είμαι χαρούμενος για αυτό. Δεν υπάρχει κάτι το επίσημο ως τώρα και ούτως ή άλλως τώρα έχω συμβόλαιο με την Μπράγκα», ήταν τα πρώτα λόγια του Μαντρίντ που στη συνέχεια δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή είμαι στην Αργεντινή και θα επιστρέψω την 1η Ιουλίου, για να λύσω το συμβόλαιό μου με την Μπράγκα. Δεν θα συνεχίσω εκεί, θα κοιτάξω ποιες ομάδες ενδιαφέρονται και φυσικά θα μιλήσω με τον Παναθηναϊκό».

Όσο για το γεγονός ότι οι «πράσινοι» είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του πριν από τέσσερα χρόνια, σχολίασε: «Είχα την ευκαιρία να έρθω και πριν από τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό, όμως τότε η Μπράγκα ζήτησε πολλά λεφτά. Ίσως να ήρθε η στιγμή να παίξω για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ξέρω τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και θέλω να παίξω ξανά υπό τις οδηγίες του».

Ο έμπειρος μέσος πρόσθεσε: «Θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τον Φερέιρα. Είχαμε τέλεια συνεργασία στην Πόρτο και την Μπράγκα και τον εκτιμώ περισσότερο από κάθε άλλο προπονητή. Είναι πραγματικός δάσκαλος, είναι σε μια μεγάλη ομάδα και θα ήταν ό,τι καλύτερο για μένα να συνεργαστώ και πάλι μαζί του».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδιαφέρον άλλων ομάδων, τόνισε: «Υπάρχουν αρκετές ομάδες, αλλά τίποτα το επίσημο ακόμα. Από την Ελλάδα ξέρω μόνο για τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, για τον Σεμπάστιαν Λέτο ο Αργεντινός μέσος δήλωσε: «Ξέρω τον Σεμπάστιαν Λέτο, αλλά όχι προσωπικά».



onsports.gr

"