Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ο έρωτας περνάει από το... αυτί!

Η συγκεκριμένη είδηση δε θα αποτελέσει έκπληξη για τις γυναίκες ανά τον κόσμο, δηλαδή ότι ένας άνδρας... με κατανόηση είναι πολύ πιο πιθανό να τους προσφέρει μία μυθική σεξουαλική ζωή.


Εδώ και αρκετές δεκαετίες οι γυναίκες παραπονιούνται ότι οι σύντροφοί τους, μετά τον πρώτο καιρό της σχέσης, τις παραμελούν και δεν τους δείχνουν την αρμόζουσα προσοχή. Για εκείνες μία τέτοια συμπεριφορά αποκαλύπτει έλλειψη ενδιαφέροντος και τους οδηγεί αναπόφευκτα σε μειωμένη σεξουαλική διάθεση.

Οι επιστήμονες έρχονται να συμφωνήσουν και να δικαιώσουν κατά κάποιο τρόπο το ''ασθενές'' φύλο. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε, οι άνδρες που μπορούν να επικοινωνήσουν και είναι διατεθειμένοι να ακούσουν τις συντρόφους τους, είναι πιο πιθανό να τους χαρίσουν σεξουαλική ευτυχία.

Η επιστημονική έρευνα αυτή, είναι η πρώτη που προσπαθεί να ανακαλύψει μία σταθερή σχέση μεταξύ της διανοητικής ευεξίας και της σεξουαλικής ευχαρίστησης. Οι γυναίκες με μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και ανεξαρτησία είναι αυτές που το διασκεδάζουν και περισσότερο.

Αυτό αποδείχτηκε και από τα στοιχεία που προέκυψαν, καθώς οι τρεις λόγοι της σεξουαλικής ευχαρίστησης είναι η αυτοεκτίμηση, η αυτονομία και η ενσυναίσθηση.

Η ομάδα από το Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, αποκάλυψε ότι η σεξουαλική απόλαυση των γυναικών είναι σταθερά συνδεδεμένη με την κατανόηση του συντρόφου τους. Διαπίστωσαν ότι όσοι άνδρες φρόντιζαν να δημιουργήσουν ένα ''κύκλο ανατροφοδότησης'', μία καθημερινής ουσιαστική συνομιλία, ήταν και αυτοί που ήταν ικανοί να αυξήσουν τη γυναικεία ηδονή.

Τα δείγματα που προκύπτουν, σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορεί να είναι πιο χρήσιμα για τις νέες γυναίκες, οι οποίες μέσω της επικοινωνιακής διαδικασίας καταφέρνουν να σπάσουν και τα εμπόδια της σεξουαλικής τους επικοινωνίας.

Η ομάδα διαπίστωσε ακόμα, ότι οι νεαροί άνδρες έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν υψηλότερο επίπεδο σεξουαλικής απόλαυσης, σχεδόν 9 στους 10, σε αντίθεση με τις γυναίκες, οι οποίες εμφανίζουν πολύ χαμηλότερα ποσοστά, επιβεβαιώνοντας έτσι τη σταθερή διαφορά μεταξύ των νέων ανδρών και νέων γυναικών.

Οι έρευνες θα στρέψουν τώρα την προσοχή τους στη σεξουαλική ευεξία ανδρών και γυναικών, μεγαλύτερης ηλικίας.



relaxgr.blogspot.com



"