Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

VIDEO: Ο τερματοφύλακας βιάστηκε να... πανηγυρίσει

"http://www.faretra.gr/images/resized/images/1_u3xo0_310_230.jpgΓελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος λένε. Και έχουν απόλυτα δίκαιο...


Ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας μάλλον βιάστηκε να γελάσει και να πανηγυρίσει. Δείτε το βίντεο.Ο αγώνας μεταξύ της Ντρο και της Τερμένο στο πλαίσιο των playoff ανόδου από την 7η στην 6η κατηγορία της Ιταλίας οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Ο παίκτης της Τερμένο, Μίκαελ Πάλμα βρίσκεται απέναντι από τον τερματοφύλακα της Ντρο, Λόρις Αντζέλι. Ο Πάλμα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και από την απογοήτευσή του έπεσε στο έδαφος, την ώρα που ο Αντζέλι εγκατέλειψε την εστία του πανηγυρίζοντας.

Ομως, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και κάνοντας μερικά γκελ στο έδαφος κατέληξε στα δίχτυα! Επειτα από συζητήσεις ο διαιτητής μέτρησε κανονικά το γκολ και στη συνέχεια η Τερμένο πήρε τη νίκη και την άνοδο στην 6η κατηγορία! Ετσι, ήταν η σειρά των παικτών και των φιλάθλων της να πανηγυρίσουν.Ομως, η Ντρο άσκησε έφεση και δικαιώθηκε με το σκεπτικό ότι στη διαδικασία των πέναλτι όταν η μπάλα χτυπήσει στο δοκάρι και έπειτα στο έδαφος, από εκεί και πέρα θεωρείται 'νεκρό' σημείο. Η απόφαση ήταν, μάλλον, η πιο δίκαιη αφού ο αγώνας θα επαναληφθεί και άπαντες ευελπιστούν να μην χρειαστεί να φτάσουν ξανά σε ανάλογο σημείο."