Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ποια Ελληνίδα κατέκτησε την καρδιά του Μελ Γκίμπσον;

Μπορεί να είχε τις... μαύρες του μετά τον χωρισμό του από την Οξάνα Γκριγκορίεβα, ωστόσο το μαύρο είναι και το αγαπημένο χρώμα της νέας του αγαπημένης, που είναι Ελληνίδα.














Ο Μελ Γκίμπσον βρήκε τον έρωτα εδώ και λίγο καιρό στο πρόσωπο της Στέλλας Μουζή, του gothic μοντέλου η χάρη του οποίου έχει φτάσει μέχρι τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται τους τελευταίους μήνες.


Η Στέλλα έχει γνωριστεί με τον «Braveheart» εδώ και λίγο καιρό, όταν εκείνος παρακολούθησε το φεστιβάλ φετίχ που έγινε τον Απρίλιο στο Λος Αντζελες. Εκείνη βρισκόταν εκεί ως μοντέλο, αλλά και ως φωτογράφος και εκείνος μάλλον δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της. Πολύ γρήγορα η Στέλλα, που βρίσκεται στις ΗΠΑ ως τουρίστρια, μπήκε στη ζωή αλλά και στο σπίτι του Γκίμπσον, στο Μαλιμπού. Κάποιοι είπαν πως έχει μετακομίσει εκεί, ωστόσο η αλήθεια είναι μάλλον πως έχει βρεθεί καλεσμένη σε πάρτι μπάρμπεκιου που έκανε ο διάσημος σταρ.


Πριν από μερικές εβδομάδες το ζευγάρι έκανε δημόσια εμφάνιση σε εστιατόριο, ενώ μόλις την περασμένη Τετάρτη βγήκε παρέα με φίλους του στο διάσημο κλαμπ «Skybar», που βρίσκεται στο Χόλιγουντ.


Οπως ήταν αναμενόμενο, τα μέσα ενημέρωσης δεν έχασαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν το ψάξιμο, οπότε ανακάλυψαν τα πάντα για τη νέα αγάπη του Γκίμπσον. Κάποιοι επισημαίνουν ότι η Στέλλα μοιάζει λίγο στην εμφάνιση με την Οξάνα, η αλήθεια όμως είναι πως η «δική» μας έχει μεσογειακό ταμπεραμέντο, το οποίο η Ρωσίδα σαφώς δεν διαθέτει.


Και ενώ τα συναισθήματα του Γκίμπσον για τη Μουζή -για όσους τον ξέρουν- είναι έντονα, τρελά ερωτευμένη δηλώνει κι εκείνη. Θέλει να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγαπημένου της, γι’ αυτό και θα επιδιώξει να παρατείνει τη διάρκεια της παραμονής της στις ΗΠΑ, ανανεώνοντας τη βίζα της.


"