Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Έκαναν «τρίο» χωρίς να το… ξέρουν!

Έκαναν «τρίο» χωρίς να το… ξέρουν!Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένα νεαρό ζευγάρι Σουηδών τουριστών που είχε ..
.επιδοθεί σε (κάτι παραπάνω από) τρυφερές περιπτύξεις σε μια παραλία της Κω, διαπίστωσε ξαφνικά ότι στα ερωτικά τους παιχνίδια συμμετείχε –και μάλιστα… ενεργά!- ένας άγνωστος άνδρας!


Το χωρίς προηγούμενο περιστατικό κατήγγειλε εμφανώς αναστατωμένη στους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Κω η 21χρονη Σουηδέζα, που μάλιστα δεν δίστασε να περιγράψει τη σκηνή με απόλυτη σαφήνεια! Σύμφωνα με όσα κατέθεσε παρουσία μεταφραστή, την στιγμή που είχε ολοκληρωμένη επαφή με τον συνομήλικο επίσης Σουηδό σύντροφό της, ένιωσε να διεισδύει μέσα.

Η κοπέλα «πάγωσε» και δεν αντέδρασε, αλλά ο φίλος της πετάχτηκε όρθιος και είδε εμβρόντητος έναν άγνωστο άνδρα να ασελγεί σε βάρος της με το χέρι του! Ο… παρείσακτος το έβαλε στα πόδια μόλις κατάλαβε ότι δεν θα γλίτωνε το… ξύλο και κατάφερε να ξεφύγει, αν και το ζευγάρι τον καταδίωξε. Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσαν τα θύματα, ήταν φαλακρός και ύψους 1,75 μ.. Η εφιαλτική εμπειρία ανάγκασε τους νεαρούς Σουηδούς να φύγουν άρον- άρον από το νησί, όμως η κοπέλα ζήτησε από τους αστυνομικούς να εντοπίσουν τον δράστη και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

"