Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Tips για μια απίθανη ζωή

Tips για μια απίθανη ζωήΠως να ανεβάσεις τη διάθεσή σου σε 15 λεπτά!

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σήμερα, είναι η χαμηλή αυτοπεποίθηση. Όσο σίγουρη και αν νιώθεις για τον εαυτό σου, έρχονται στιγμές που νιώθεις....
down. Κάνε το παρακάτω παιχνίδι για να νιώσεις απίθανα!


Το βασικό είναι να θέλεις να ανεβάσεις την διάθεσή σου. Αν πράγματι το θέλεις, πάρε ένα χαρτί και στυλό και χώρισε την σελίδα σε τρία μέρη, ανάλογα με την ηλικία σου. Για παράδειγμα, αν είσαι 30 χρονών, θα χωρίσεις την σελίδα από 0-10, 11-20, 21-30. Μετά σκέψου τις νίκες, όλα αυτά που έχεις καταφέρει σε αυτά τα χρονικά διαστήματα. Κάθε τι μικρό και μεγάλο που κατάφερες. Από 0-10 περπάτησες, έμαθες να μιλάς, έκανες τους πρώτους φίλους κ.ο.κ.

Αφιέρωσε πέντε λεπτά σε κάθε χρονική περίοδο. Σίγουρα έχεις καταφέρει περισσότερα από αυτά που θα προλάβεις να γράψεις, είναι όμως μια αρχή! Μπορείς να συμπεριλάβεις το πρώτο σου φιλί, την ημέρα που έκανες μια παρουσίαση μπροστά σε κοινό, το αυτοκίνητο που αγόρασες, ο,τιδήποτε θεωρείς θετικό. Μόλις τελειώσεις, διάβασε δυνατά τη λίστα και ανέπνεε βαθιά. Πες συγχαρητήρια στον εαυτό σου για όλα αυτά που έχεις καταφέρει! Μπράβο! Μόλις προγραμμάτισες τον εγκέφαλό σου προς την σωστή κατεύθυνση: την κατεύθυνση της νίκης!

Για extra αυτοπεποίθηση, βάλε χρώματα και αυτοκόλλητα στον πίνακα με τις νίκες σου και κρέμασε το κάπου που θα μπορείς να το βλέπεις καθημερινά. Σου αξίζει!



queen.gr

"