Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Στον αέρα η διαδικασία συμπλήρωσης μηχανογραφικών

Αναστάτωση επικρατεί µεταξύ των υποψηφίων µετά την αναβολή της ανακοίνωσης των βαθµολογιών τους, βάσει των οποίων θα συµπλήρωναν το Μηχανογραφικό τους...
Δελτίο για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθµια Εκπαίδευση. Μάλιστα προχθές το υπουργείο Παιδείας είχε ανακοινώσει ότι από αύριο Παρασκευή ισχύει η προθεσµία για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων.



Έτσι, µολονότι οι µαθητές έχουν τα Μηχανογραφικά στις οθόνες των υπολογιστών τους δεν θα µπορέσουν να τα συµπληρώσουν από αύριο, ηµεροµηνία που είχε ορίσει το ίδιο το υπουργείο, διότι τελικώς οι βαθµολογίες δεν θα ανακοινωθούν σήµερα όπως διαβεβαίωναν στελέχη του υπουργείου.



Για αλαλούµ άνευ προηγουµένου κάνουν λόγο ειδικοί από τον χώρο της Εκπαίδευσης. Κατά κανόνα οι µαθητές συµπλήρωναν τα Μηχανογραφικά αφού πρώτα µάθαιναν τις βαθµολογίες τους. Τώρα όµως, µε τα µέχρι στιγµής δεδοµένα, η διαδικασία βρίσκεται στον αέρα. Ως αποτέλεσµα, παρατείνεται η αγωνία των µαθητών αλλά και των οικογενειών τους. Αρκετοί ήταν αυτοί που προσέθεταν ότι η ανακοίνωση της ηµεροµηνίας κατάθεσης των Μηχανογραφικών ούτως ή άλλως είχε καθυστερήσει.