Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Μπέρδεμα με Γόντικα και Σισέ

Μπέρδεμα με Γόντικα και ΣισέΔηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα σε αγγλόφωνη ελληνική εφημερίδα για την πώληση του Σισέ .
..επικαλούνται οι Ιταλοί. Διαψεύδει στο Onsports ο προεδρεύων αντιπρόεδρος των «πρασίνων».
Η ιστοσελίδα «cittaceleste.it» αναφέρει ότι ο Δημήτρης Γόντικας μίλησε στην αγγλόφωνη εφημερίδα «Athens News» και πως οι δηλώσεις του θα δημοσιευθούν στο αυριανό (23/06) φύλλο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Δημήτρης Γόντικας επιβεβαίωσε τις επαφές με τη Λάτσιο και χαρακτήρισε «θυσία» πιθανή παραχώρηση του Γάλλου σταρ.

«Οι διαπραγματεύσεις με τη Λάτσιο υπάρχουν αλλά δεν τις δημοσιοποιούμε αλόγιστα. Προχωράμε χωρίς να μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Ξέρω ότι είναι μια θυσία αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν έχει πουλήσει έστω έναν από τους σταρ της ομάδας. Χωρίς χρήματα και με την οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην χώρα, ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε στο μέλλον είναι να παραχωρήσουμε έναν από τους αστέρες της ομάδας και να αγοράσουμε παίκτες ελπιδοφόρους με προσαρμοσμένες οικονομικές απαιτήσεις στα δικά μας στάνταρ», φέρεται να έχει δηλώσει ο Δημήτρης Γόντικας.

Το Onsports επικοινώνησε με τον κ. Γόντικα ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη των συγκεκριμένων δηλώσεων, λέγοντας πως ουδέποτε έχει μιλήσει για το θέμα της πιθανής πώλησης του Σισέ με Ιταλό ή Έλληνα δημοσιογράφο. Αναφορικά με το περιεχόμενο των δηλώσεων που επικαλούνται οι Ιταλοί, το χαρακτήρισε «κοινή γνώση» και όχι κάτι καινούριο στην υπόθεση.onsports.gr

"