Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

«Σείστηκε» η Καλντέρα από το party του κροίσου ομογενή!

«Σείστηκε» η Καλντέρα από το party του κροίσου ομογενή! Ένας από τους δέκα πιο πλούσιους επιχειρηματίες της Ρωσίας, ο Φιλάρετος Καλτσίδης, γιόρτασε τα 48α γενέθλια του στη...
Σαντορίνη με αξέχαστα parties σε πολυτελές resort και στο γιοτ του των 75 εκατ. Ευρώ, υποδεχόμενος τη ρωσική επιχειρηματική ελίτ. Στο πάρτι τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος! Είναι ο πλουσιότερος ομογενής που ζει στη Ρωσία, με την περιουσία του να υπολογίζεται στο 1,3 δις δολάρια. Σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», συγκαταλέγεται στους δέκα πιο πλούσιος επιχειρηματίες της Ρωσίας. Ο λόγος για τον Πόντιο επιχειρηματία Φιλάρετο Καλτσίδη, ο οποίος πριν από περίπου 3 εβδομάδες διοργάνωσε τριήμερο πάρτι προκειμένου να γιορτάσει τα 48α γενέθλια του στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο «Vedema Resort» της Σαντορίνης.

Καλεσμένος ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος αν και συνοδευόταν από τη σύντροφο του Υβόννη, εμφανίστηκε να αναλαμβάνει μεταξύ άλλων τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και ο βραβευμένος ερμηνευτής παραδοσιακού οργάνου στο Ηνωμένο Βασίλειο κ. Ματθαίος Τσαχουρίδης, ο οποίος σήμερα είναι και καθηγητής Μουσικολογίας με ειδίκευση στη λύρα , στο πανεπιστήμιο Gold smiths του Λονδίνου. Δεν αποκλείεται ο γνωστός μουσικολόγος να συνεργαστεί μελλοντικά με τον Αντώνη Ρέμο.

Η μουσική βραδιά κράτησε μέχρι αργά για τους περισσότερους καλεσμένους οι οποίοι απόλαυσαν το γλέντι μέχρι πρωίας. Το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας περιλάμβανε μια φαντασμαγορική δεξίωση στο νεοαποκτηθέν γιοτ του ομογενή. Αρχικά πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο σκάφος από τον ίδιο τον καπετάνιο και στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι βρέθηκαν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο για το δείπνο. Από το τραπέζι δεν έλειπε τίποτα, καθώς το μενού συμπεριλάμβανε φαγητά τόσο από τη μεσογειακή όσο και από τη ρώσικη κουζίνα. Οι καλεσμένο δοκίμασαν γαστρονομικές λιχουδιές από τα χέρια των σεφ, οι οποίοι ετοίμαζαν από νωρίς το πρωί μια πανδαισία γεύσεων. Από μαύρο χαβιάρι μέχρι και όλα τα είδη θαλασσινών αλλά και από κοκορέτσια μέχρι και πιάτα διαίτης για εκείνους που προσέχουν ιδιαίτερα τη σιλουέτα τους και κράτησαν αποστάσεις από τα περισσότερα φαγητά. Επίσης δεν θα μπορούσε να λείπει η βότκα, το παραδοσιακό ποτό των Ρώσων. Οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους απόλαυσαν το δροσερό και συνάμα καυτό ποτό με θέα τη μαγευτική Σαντορίνη. Για τους μη συνηθισμένους στα βαριά ποτά, το μπαρ περιλάμβανε διάφορα είδη κρασιών, καθώς και τσίπουρο.




gossip-tv.gr

"