Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωσε Μαρκάνο…η Βιγιαρεάλ

"http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/c2ae65c0ff950923e20a2df8c576467e_L.jpg?timestamp=943912800Την ανακοίνωση της μετακίνησης του Ιβάν Μαρκάνο στον Ολυμπιακό έκανε η Βιγιαρεάλ...



ομάδα στην οποία ανήκει ο Ισπανός αμυντικός.





«Συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Μαρκάνο», είναι ο τίτλος της πρώτης είδησης στην ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδας όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι το μόνο που μένει για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Ισπανού αμυντικού στο «λιμάνι» είναι οι ιατρικές εξετάσεις και οι υπογραφές από πλευράς του ποδοσφαιριστή.

Οι Ισπανοί μάλιστα αναφέρουν ότι ο Μαρκάνο θα καταφέρει να ξαναβρεθεί με τον πρώην προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και με δύο συμπαίκτες μέχρι πρόπερσι στην Βιγιαρεάλ, τους Νταβίδ Φουστέρ και Αριέλ Ιμπαγάσα.

Η άφιξη του Ιβάν Μαρκάνο αναμένεται να γίνει σήμερα (15/06) με τον Ισπανό αριστερό μπακ να φτάνει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 17:30 και αφού περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας, θα επικυρωθεί ο δανεισμός του για την επόμενη σεζόν από τη Βιγιαρεάλ στους Πειραιώτες.

Θυμίζουμε ότι σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή έπαιξε η θέληση του παίκτη να αγωνιστεί στο Champions League καθώς αρνήθηκε καλύτερη οικονομική προσφορά της Οσασούνα που επίσης ήθελε να τον αποκτήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκπρόσωπος του παίκτη, Γιάννης Βρέντζος, αλλά και άνθρωπος του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην Ισπανία και άσκησαν μεγάλες πιέσεις έτσι ώστε να τελειώσει το θέμα θετικά για τους «ερυθρόλευκους».

onsports

"