Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

MAD Awards: Άνετη επικράτηση του...Δία και της Δήμητρας!

"http://www.astrology.gr/media/k2/items/cache/b7345264bcf4d5e37789b1b897d1300e_L.jpgΜε εντυπωσιακές σκηνικές παρουσίες αλλά χωρίς σημαντικές εκπλήξεις...



στην απονομή ολοκληρώθηκαν τα MAD Awards 2011.

Το τρίπτυχο Αιγόκερως-Υδροχόος-Ιχθύς ή αλλιώς Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα θριάμβευσαν στο ...χαλαρό, κάτι που τουλάχιστον αστρολογικά δείχνει φυσιολογικό, αφού στους γενέθλιους χάρτες τους οι όψεις του Δία με την Δήμητρα (τρίγωνο, σύνοδος και τετράγωνο αντίστοιχα) εξασφαλίζουν μια διαχρονική παραμονή στις καρδιές του κοινού.

Κοντά τους, με αντίθεση Δία-Δήμητρας στο χάρτη του και ο Δίδυμος Αντώνης Ρέμος που μετά την περιπέτεια του με τον Ηρακλή, δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα από ...εκλείψεις, οι Onirama και το ντουέτο του επίσης Δίδυμου Πάνου Μουζουράκη με τον Ταύρο Κωστή Μαραβέγια στο «Φίλα με ακόμη».

Τα δύο πιο «φρέσκα» παιδιά της εγχώριας μουσικής σκηνής έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους αν κρίνουμε πάλι από το δίδυμο Δία-Δήμητρας που κοσμεί τους γενέθλιους χάρτες τους (τετράγωνο και σύνοδος, αντίστοιχα).



Την διαρκή και ...παράφορη σχέση του με την κορυφή επισφράγισε ο Σάκης Ρουβάς κερδίζοντας τον τίτλο του καλλιτέχνη της χρονιάς και επιπλέον το πρώτο βραβείο για το video clip-τραγούδι «Παράφορα».

Πολύ κοντά σε μια εντυπωσιακή στροφή στην καριέρα του ο Σάκης θα πρέπει κατά τα άλλα στο άμεσα προσεχές μέλλον να προσέξει πολύ την σύνοδο του διελαύνοντα Ουρανού με τον γενέθλιο Άρη του στον Κριό, μια πλανητική σχέση που εγκυμονεί κινδύνους ακόμη και για τη σωματική του ακεραιότητα. Πτήσεις και bungy jumping κομμένα!



Αντίθετα, η Έλενα Παπαρίζου που δεν παραβρέθηκε στην τελετή γιατί έλειπε στη Σουηδία, μαζί με την επιτυχία καλείται να διαχειριστεί την πολύ ...στριμωγμένη Αφροδίτη της που δεν αφήνει τα συναισθηματικά της σε χλωρό κλαρί!



Όσο για την Ελένη Φουρέιρα, που μας διαβεβαίωσε πως «Το ‘χω», είναι βέβαιο ότι συναισθηματικά κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με την Έλενα και περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από αυτό το θέμα μπορείτε να βρείτε στο άρθρο «Η διπλή ζωή της Ελένης Φουρέιρα».



Να και τα βραβεία, αναλυτικά:



VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Παράφορα / Σάκης Ρουβάς

VIDEO CLIP MAD GREEKZ

Κακομαθημένο / Χρήστος Χολίδης

VIDEO CLIP POP

Παράφορα / Σάκης Ρουβάς

VIDEO CLIP DANCE

Call Me / Calydee & Dimension-X

VIDEO CLIP ROCK

Ο Φτωχός / Onirama

VIDEO CLIP HIP HOP/URBAN

Σαν Έρθει Η Μέρα / Stavento Feat. Ήβη Αδάμου

VIDEO CLIP ALTERNATIVE

Φίλα Με Ακόμα / Πάνος Μουζουράκης – Κωστής Μαραβέγιας

ΝΤΟΥΕΤΟ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Φίλα Με Ακόμα / Πάνος Μουζουράκης – Κωστής Μαραβέγιας

SEXY VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Το ‘Χω (Πομ-Πομ) / Ελένη Φουρέιρα

FASHION ICON ΣΕ VIDEO CLIP

Baby it’s Over / Έλενα Παπαρίζου

ΣΤΙΧΟΣ – ΑΤΑΚΑ

“Κομμένα Πια Τα Δανεικά” / Κομμένα Πια Τα Δανεικά – Αντώνης Ρέμος

MAD RADIO 106.2 TRACK OF THE YEAR

Last Summer / Nicko

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Onirama

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ

Έλενα Παπαρίζου

ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Αντώνης Ρέμος

ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Ελένη Φουρέιρα

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Σάκης Ρουβάς

astrology

"