Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

ΔΕΙΤΕ: Τηγανητό παγωτό; Κι όμως γίνεται...

http://www.angelz.gr/images/may/induastrial007.jpgΣτην κινέζικη κουζίνα,υπάρχει μία αφθονία στις εξωτικές συνταγές. Μία από αυτές είναι το τηγανητό παγωτό...

Ας δούμε λοιπόν πώς μπορείτε να εκτελέσετε αυτή τη συνταγή.Η συνταγή είναι πολύ απλά. Τα υλικά που χρειάζεστε είναι :* Παγωτό βανίλια (ή όποια γεύση προτιμάται)* Σκόνη καρύδας* 3 αυγά*Τριμμένη φρυγανιά.


Κατ'αρχάς, πρέπει να ορίσετε στον καταψύκτη σας στη χαμηλότερη θερμοκρασία. Μετά θα βάλετε το παγωτό μέσα στον καταψύκτη και θα το αφήσετε μέχρι να γίνει σκληρό σαν πέτρα. Πριν βγάλετε το παγωτό,να προετοιμάσετε τα υλικά και να χτυπήσετε σε ένα μπολ τα αυγά.
induastrial001.jpg
Βγάλτε το παγωτό από τον καταψύκτη και κόψτε το σε μερίδες!

induastrial002.jpg
Κατόπιν ρίξτε σε κάθε μερίδα παγωτού την σκόνη καρύδας, μετά βουτήξτε το παγωτό στα χτυπημένα αυγά και στην συνέχεια ρίξτε από πάνω μπόλικη τριμμένη φρυγανιά.

induastrial003.jpg
Στη συνέχεια γρήγορα τοποθετείστε τις μερίδες παγωτού σε ένα ταψί και βάλτε το στην κατλαψυξη μέχρι το παγωτό να σκληρύνει πολύ.Περίπου μισή ώρα αργότερα, βγάλτε το ταψί από τον καταψύκτη.Ζεσταίνουμε ηλιέλαιο σε μία κατσαρόλα και βάζουμε μία μία τις μερίδες.Θα πρέπει τηγανίζετε την κάθε μερίδα περίπου 20 δευτερόλεπτα σε κάθε πλευρά.

induastrial004.jpg


Το τηγανητό παγωτό θα είναι ζεστό από έξω και κρύο από μέσα!

induastrial005.jpginduastrial006.jpgangelz.gr

"