Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Το Just the 2 of Us κοντά στους αθλητές των Special Olympics

Το Just the 2 of Us κοντά στους αθλητές των Special OlympicsΜε τους αθλητές των Special Olympics συναντηθηκαν οι συντελεστές του Just the 2 of Us προκειμένου... να τους παραδόσουν τo χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε κατά την διάρκεια των εκπομπών του Just the 2 of Us την σεζόν 2010- 2011. Κατά την διάρκεια των 11 εβδομάδων του φιλανθρωπικού show, η συμμετοχή του κόσμου στις ψηφοφορίες υπήρξε εντυπωσιακή, συγκεντρώνοντας από τηλεφωνήματα και μηνύματα, το ποσό των 120.000 ευρώ για τους αθλητές των Special Olympics.

Οι παρουσιαστές Γιώργος Καπουτζίδης και Δούκισσα Νομικού, τα δύο ζευγάρια που συμμετείχαν στον τελικό Ελένη Φουρέιρα - Παναγιώτης Πετράκης και Μαρία Μπεκατώρου - Χρήστος Χολίδης, ο Κώστας Τουρνάς και η Λυδία Παπαϊωάννου από την κριτική επιτροπή, βρέθηκαν μαζί με τους αθλητές των Special Olympics για να τους ευχηθούν καλή επιτυχία. Οι αθλητές από την μεριά τους ευχαρίστησαν τους συντελεστές του Just the 2 of Us για την στήριξη της προσπάθειάς τους.

H σημαντική προσπάθεια των αθλητών ξεκινά το Σάββατο 25 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 4 Ιουλίου. Στα Special Olympics 7.500 αθλητές από 185 χώρες του κόσμου θα διαγωνιστούν σε 22 Ολυμπιακού τύπου αθλήματα.




"