Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Σίριαλ» τέλος, ώρα για δουλειά

«Σίριαλ» τέλος, ώρα για δουλειάΤο σίριαλ «τεχνικός διευθυντής» τελείωσε στον Παναθηναϊκό και πλέον οι «πράσινοι»...

αρχίζουν την δουλειά για την υλοποίηση του σχεδιασμού της νέας σεζόν.

Ο Γιάννης Σαμαράς θα είναι ο νέος τεχνικός σύμβουλος των «πρασίνων», ρόλος παρεμφερής με αυτό του τεχνικού διευθυντή όχι όμως με τόσο διευρυμένες αρμοδιότητες, οι πωλήσεις δείχνουν να μπαίνουν πλέον σε μια σειρά και απομένει να αρχίσουν και οι προσθήκες για το «τριφύλλι», έτσι ώστε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να αρχίσει το «χτίσιμο» του νέου Παναθηναϊκού.

Τα χειρίζεται ο Γόντικας

Ο Δημήτρης Γόντικας είναι αυτός που θα χειριστεί για την ώρα τις επαφές με ομάδες του εξωτερικού, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Τζιμπρίλ Σισέ και στην πρόταση της Λάτσιο που για την ώρα δεν ικανοποιεί, ούτε τον Παναθηναϊκό, ούτε και τον ποδοσφαιριστή. Από εκεί και πέρα, σε συνεργασία με τον Γιάννη Σαμαρά και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ θα προχωρήσει στις επαφές για τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό με μια περίπτωση να είναι αυτή του Σόσα.

Παράλληλα, ο Γόντικας θα κάνει τις επαφές και με ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Παναθηναϊκό και πρέπει να επιστρέψουν από το δανεισμό τους, όπως η περίπτωση του Μαρσέλο Μάτος, αλλά και των παικτών στους οποίους θα προταθεί περικοπή στα συμβόλαια, με μια περίπτωση να είναι αυτή του Γιώργου Καραγκούνη που φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να σκέφτεται την μεταγραφή στις ΗΠΑ.

Υπάρχει πλάνο

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Παναθηναϊκό να έχει πλάνο και να ετοιμάζεται για άμεσες προσθήκες σε περίπτωση που πουληθούν ποδοσφαιριστές. Αν φύγει ο Μπουμσόνγκ ή σε βάθος χρόνου ο Σισέ, τότε είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιηθούν συμφωνίες που ήδη υπάρχουν με παίκτες, εκτός της διαφαινόμενης επιστροφής του Μάτος, που θα ντυθούν στα πράσινα.

Μια τέτοια περίπτωση μπορεί να είναι αυτή του Ερνέστο Σόσα, που δηλώνει ότι θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού, όπως κι αυτή του Πίτου Γκαρσία που ενδιαφέρει και… ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Ακόμα, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, παρά το γεγονός ότι στον Παναθηναϊκό δεν καλύπτεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μεταγραφές θα γίνουν και θα ξοδευθούν χρήματα για αυτές τα οποία θα μπουν στην ΠΑΕ με την μορφή δανείου.onsports.gr

"