Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

«Ντου» στο Facebook από οπαδούς του Παναθηναϊκού!

«Ντου» στο Facebook! «Επίθεση» από οπαδούς του Παναθηναϊκού δέχθηκε η σελίδα της Λάτσιο στο Facebook... με αφορμή το ενδιαφέρον των Ρωμαίων για τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Εκατοντάδες φίλοι του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ώρες, που η φημολογία για μετακίνηση του Γάλλου στην ιταλική ομάδα έχει ενταθεί, έχουν μπει στην σελίδα της Λάτσιο και γράφουν… ακατάπαυστα κάνοντας λόγο για παραμονή του Σισέ στο «τριφύλλι» και παράλληλα υπάρχουν και οι… «απειλές» του τύπου «μην τολμήσετε να πειράξετε τον Τζιμπρίλ, φασίστες», «ο Σισέ θα μείνει στον Παναθηναϊκό», και διάφορες τέτοιες αναρτήσεις.

Βέβαια, οι εκδηλώσει λατρείας για τον Γάλλο αρχηγό των «πρασίνων» και το postάρισμα σελίδων που αφορούν τον Σισέ και τον Παναθηναϊκό είναι στην… ημερήσια διάταξη της «επίθεσης», ενώ μόλις και μετά βίας δυο Ιταλοί έχουν προλάβει να γράψουν στην σελίδα της ομάδας τους τις τελευταίες ώρες.

Φαίνεται μάλιστα ότι η παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού τους ενόχλησε αρκετά με αποτέλεσμα να γράψει ένας από αυτούς «Έλληνες, γιατί δεν πάτε στις δικές σας σελίδες και να μας αφήσετε στην ησυχία μας;»!



onsports.gr

"