Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

H Stewart έχει παράπονα από τον Robert Pattinson

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/9e1b2327ad2449044b5643a70ebe2a72_M.jpg?t=1307446633Καυγαδάκια και εντάσεις υπάρχουν ακόμα και στα διάσημα ερωτευμένα ζευγάρια…H Stewart φαίνεται πως είπε στo φίλο της, Robert Pattinson, να σταματήσει να φέρεται σαν να είναι ελεύθερος!

Ο γόης, που στο όνομά του πίνουν νερό εκατομμύρια γυναίκες, γυρίζει τη νέα του ταινία στον Καναδά και εθεάθη να διασκεδάζει τα βράδια, ενώ η ίδια η Stewart μένει σπίτι της και προσέχει το σκυλί τους. Η Kristen, σύμφωνα με κοντινά τους πρόσωπα, δε βλέπει τη συμπεριφορά του με το καλύτερο μάτι και του συνέστησε να ηρεμήσει και να συμπεριφέρεται με πιο ήπιους τόνους.

'Ο Robert είναι έξω κάθε βράδυ σε συναυλίες και για φαγητό με φίλους και μάλιστα ακάποιοι τον είδαν να έχει βγει για clubbing με την Sienna Miller πριν λίγο καιρό', αναφέρει πηγή. 'Η Kristen έχει αναστατωθεί και πρόσφατα μάλωσαν άγρια στο τηλέφωνο, όπου εκείνη παραπονέθηκε πως αυτός φέρεται σαν να μην του λείπει καθόλου! Νιώθει υπερβολικά ανασφαλής μιας και δεν τον έχει δει εδώ και αρκετές εβδομάδες'.Γιατί οι ανασφάλειες υπάρχουν, ακόμα και στον παράξενο κόσμο των βρικολάκων!
queen

"