Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Kύριε Παπανδρέου, χρόνια σας πολλά!

16 Ιουνίου…Ακριβώς την ίδια ημερομηνία πριν από 59 χρόνια γεννηθήκατε κύριε Παπανδρέου…






Έχετε τα γενέθλια σας λοιπόν σήμερα, αν και μάλλον δεν θα είναι και τα καλύτερα σας. Ήταν μια δύσκολη μέρα για εσάς χθες! Και η σημερινή ίσως είναι ακόμα δυσκολότερη…



Και απ’ ότι φαίνεται θα ακολουθήσουν και άλλες , πολλές δύσκολες μέρες! Για εσάς αλλά και για εμάς…



Για εσάς γιατί όπως όλα δείχνουν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το χάος που δημιουργήσατε και για εμάς γιατί μας υποχρεώσατε να ζούμε σε αυτό.



Ξέρετε πολλοί άνθρωποι την ημέρα των γενεθλίων τους κάνουν μια ανασκόπηση του χρόνου που «φεύγει» από πάνω τους…Μετράνε τις καλές στιγμές, τις κακές, τα λάθη και τα καλά που έκαναν…Και στο τέλος κάνουν την αυτοκριτική τους…Και κάπως έτσι γίνονται λίγο πιο καλοί ή ίσως λίγο πιο σοφοί! Όπως λέει και το γενέθλιο τραγούδι:



«Να ζήσεις Γιωργάκη και να ,σαι καλά, μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά, παντού να σκορπίζεις της γνώσης (;) το φως και όλοι να λένε να ένας σοφός. (!!!!!)



Άραγε εσείς το κάνετε αυτό; Και αν ναι τι βλέπετε;



Ας είμαστε ειλικρινείς σήμερα που είναι τα γενέθλια σας…Μην μας πείτε πως αν αναλογιστείτε τι κάνατε στα 58 σας , αυτό που βλέπετε είναι αυτό που μας παρουσιάσατε στο βίντεο της «ντροπής» , για τους 20 μήνες που κυβερνάτε. Δεν μπορεί να τα πιστεύετε όλα αυτά ,που μας δείξατε… Σε μια χώρα που βρίσκεται υπό διάλυση, με ανθρώπους οργισμένους, απελπισμένους, με την ατιμωρησία να είναι η ασφάλεια των ισχυρών, με πλατείες γεμάτες «Αγανακτισμένους».



Αυτή η χρονιά που σήμερα αποχαιρετάτε, δεν ήταν μια καλή χρονιά για εσάς. Για την ακρίβεια ήταν μια άθλια χρονιά! Και αν συνεχίσετε να επιμένετε πως ότι κάνατε ήταν καλώς καμωμένο, τότε αποδεχτείτε τουλάχιστον πως για όλο τον ελληνικό λαό ήταν-και εξακολουθεί να είναι- μια καταστροφική χρονιά.



Είναι τα γενέθλια σας σήμερα…Αρκετά είπαμε! Χρόνια σας πολλά, να είστε γερός και ευτυχισμένος!



Και κάντε μας μια χάρη…Βοηθήστε και εμάς να ζήσουμε «χρόνια πολλά», γιατί αν ΕΣΕΙΣ συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό, ΕΜΕΙΣ μάλλον δεν θα τα καταφέρουμε…Και θα χρειαζόμαστε πολλές…πάρα πολλές ευχές στα γενέθλια μας μπας και μας βοηθήσουν! Και πάλι πολύχρονος!



prionokordela.gr