Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακός: Σκληρό πόκερ για τον Σάντσες!

Ο Ιβάν Μαρκάνο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και σήμερα (16/06) αναμένεται να ολοκληρωθεί...
και τυπικά η μεταγραφή του
.



Με αυτή την κίνηση ο Ολυμπιακός «έκλεισε» τα κενά στην άμυνά του, καθώς πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει και τον Φράνκο Κοστάντσο. Τώρα ο επόμενος στόχος είναι ο Κάρλος Σάντσες. Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του είναι να τα βρουν με την Βαλενσιέν.



Οι Πειραιώτες έχουν κάνει μια προσφορά και περιμένουν, ενώ οι Γάλλοι συνεχίζουν να ζητούν πιο πολλά χρήματα, με στόχο να βγάλουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται. Βέβαια, οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να πείσουν την ομάδα του «τσακαλιού» με ένα ποσό που να μην υπερβαίνει τα οικονομικά δεδομένα που έχουν θέσει. Σύμμαχος τους είναι και ο ίδιος ο παίκτης που πιέζει την Βαλενσιέν να τον δώσει σε αυτούς.



Βέβαια, ο Γαλλικός σύλλογος έχει ακόμη κάποιες άμυνες και εκεί είναι που μπερδεύονται τα πράγματα. Όλα όμως αναμένεται να ξεκαθαρισούν πολύ σύντομα.



Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Μαρκάνο



Έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό είναι ο Ιβάν Μαρκάνο. Ο 23χρονος Ισπανός θα περάσει την Πέμπτη (16/06) από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα μεταβεί στα γραφεία των «ερυθρόλευκων» για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους Πειραιώτες.



theplayer.gr