Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πόσες τσάντες μπορεί να αλλάξει η Kate Moss σε δέκα λεπτά;

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/a517456b247106377d6d6ebdbc6ca6bf_M.jpg?t=943912800Η Kate Moss τη Δευτέρα εθεάθη να ψωνίζει στο Λονδίνο…

κρατώντας δυο διαφορετικές τσάντες μέσα σε λίγα λεπτά.





Στις 20 Ιουνίου paparazzi αποθανάτισαν την Kate Moss να ψωνίζει στο Λονδίνο. Η Kate φορούσε το αγαπημένο της Isabel Marant με ρίγες skinny παντελόνι, ένα λευκό t-shirt, μαύρο σακάκι και μαύρες μπαλαρίνες, ενώ όταν βγήκε από το αυτοκίνητό της κρατούσε μια Longchamp τσάντα από τη σειρά που έχει η ίδια σχεδιάσει.





Η Kate, που στις 2 Ιουλίου θα ντυθεί νυφούλα, επισκέφτηκε και τoν ιστορικό οίκο κοσμημάτων Tiffany, αλλά και την boutique Dolce & Gabbana από όπου μάλιστα αγόρασε και μια Miss Sicily κόκκινη τσάντα, την οποία δε δίστασε αμέσως να κρατήσει.





Προφανώς θα της άρεσε πολύ για να τη μοστράρει μονομιάς, απλά μέχρι τώρα είχαμε ακούσει για κορίτσια που φορούν αμέσως τις νέες τους μπαλαρίνες γιατί τις χτύπησαν τα ψηλοτάκουνα. Μήπως, όμως, αυτή είναι η νέα τάση; Προσέξατε ότι φορά και διαφορετικά γυαλιά ηλίου; Από αύριο, λοιπόν, όλες με μια αλλαξιά ρούχα και αξεσουάρ μαζί και όπου βρείτε δοκιμαστήριο βουρ!

queen

"