Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Mad Awards 2011: Παρασκήνια και άλλα

Με εντυπωσιακές εμφανίσεις επί σκηνής αλλά και στις κερκίδες πραγματοποιήθηκε η όγδοη απονομή των βραβείων MAD.














Η «Espresso» ήταν εκεί και κατέγραψε όσα έγιναν, αλλά και πολλά που δεν θα δείξουν οι κάμερες. Sexy εμφανίσεις έκοψαν την ανάσα, ενώ αρκετές δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω προβλημάτων.


Ο κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς στο κλειστό γυμναστήριο Φαλήρου για την απονομή των MAD Video Music Awards. Τα βραβεία ήταν πολλά και αναζητούσαν τους αποδέκτες τους. Την παρουσίαση είχε αναλάβει πάλι ο Θέμης Γεωργαντάς, μόνο που αυτή τη φορά είχε στο πλάι του τη Μαίρη Συνατσάκη.


Η παρουσιάστρια, μάλιστα, προσπάθησε να κάνει extreme εμφάνιση ως… οικολογική Lady Gaga. Αντί να ντυθεί όμως με κρέατα, όπως η εκκεντρική σταρ, θα φορούσε ζαρζαβατικά.


Τελικά, όμως, επειδή είδαν ότι λόγω χρόνου δεν θα μπορούσε να ντυθεί με όλα αυτά τα λαχανικά, εγκατέλειψε την ιδέα και εμφανίστηκε επί σκηνής με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που την πείραζε για τα ατυχήματα που προκάλεσε στο backstage του «Dancing».


Μάλιστα, η Μαίρη έκανε και μαθήματα αυτοάμυνας στον Δημήτρη, προκαλώντας τα γέλια και το χειροκρότημα των θεατών. Δεν ήταν, όμως, αυτό το μόνο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις ενδυματολογικές επιλογές της παρουσιάστριας. Για την τελευταία εμφάνισή της θα φορούσε πολλά μπαλόνια, αλλά λίγη ώρα πριν ανέβει στη σκηνή ανακάλυψαν ότι τα μπαλόνια με ήλιο είχαν απογειωθεί στην οροφή. Ετσι, επιστρατεύτηκαν όλοι για να φουσκώσουν άλλα μπαλόνια που τελικά έντυσαν τη Μαίρη.


Το χειροκρότημα για ακόμα μία φορά κέρδισε και ο Σάκης Ρουβάς, που προσγειώθηκε στη σκηνή αφού αιωρήθηκε και πέρασε ξυστά πάνω από τα κεφάλια των θεατών. Εντυπωσιακή εμφάνιση, όμως, έκανε και ο Νίνο, που κλείστηκε σε μια διάφανη μπάλα και μεταφέρθηκε χέρι-χέρι από τους θεατές από τη μικρή σκηνή σττη μεγάλη.


Από τις πιο σέξι εμφανίσεις ήταν αυτή της Ελένης Φουρέιρα, που έκοψε την ανάσα με το χρυσαφί κορμάκι που φορούσε. Εντυπωσιακή για ακόμα μία φορά και η Τάμτα, που επέλεξε μαύρο πλεχτό κορμάκι, αλλά και η Δέσποινα Βανδή με το στενό μίνι που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της. Σορτσάκι επέλεξε η Κατερίνα Στικούδη, που το συνδύασε με κίτρινο μακρύ σακάκι συγκεντρώνοντας βλέμματα θαυμασμού.


Προκλητική εμφάνιση έκανε και ο Κώστας Μαρτάκης, όχι όμως ενδυματολογικά, αλλά δίνοντας φιλί στο στόμα στην τραγουδίστρια των Otherview, Κρυσταλλία.
Από τις πιο γλυκές παρουσίες ήταν οι δύο εγκυμονούσες Δέσποινα Καμπούρη και Κατερίνα Καραβάτου που ανέβηκαν στη σκηνή και δεν σταμάτησαν να πειράζουν η μία την άλλη και να μετράνε ποιανής η κοιλιά είναι πιο φουσκωμένη.


Από τις απουσίες που συζητήθηκαν ήταν αυτή της Ελενας Παπαρίζου, που αν και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί έστειλε μήνυμα στους φαν της ευχαριστώντας τους για την αγάπη και τα βραβεία που κέρδισε.













"