Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

MAD Video Music Awards: Οι γυναίκες που τερμάτισαν πρώτες στην κούρσα του στυλ

MAD Video Music Awards: Οι γυναίκες που τερμάτισαν πρώτες στην κούρσα του στυλ Πολλές κυρίες περπάτησαν στο κόκκινο των βραβείων χτες το βράδυ, αλλά λίγες ξεχώρισαν...


με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.
















Tamta



vmatamtaΈνα total look από την iconic καλοκαιρινή συλλογή του Δημήτρη Πέτρου, Θeros με ένα maxi στράπλες φόρεμα στην υπέροχη, αλλά όχι και τόσο γνωστή απόχρωση του pigeon blue και ένα λαχούρι στο κεφάλι του ίδιου σχεδιαστή ήταν αρκετά για να βάλουν την Ελληνίδα pop star, στην πρώτη θέση της κούρσας του στυλ. Η Tamta με το look αυτό προσωποποιεί το καλοκαίρι και με τις 70s αναφορές δείχνει ότι είναι μπροστά από κάθε trend με τις επιλογές της. Μία εμφάνιση που θα μπορούσε να κάνει θραύση μέχρι και τα Oscar.



















Mimika (Walm) - Βάσω Κολυδά

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι celebrity περπατάνε στο κόκκινο χαλί με τους σχεδιαστές που τους ντύνουν. Το ίδιο έκανε και η κυρία Κολυδά που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με το σχεδιαστικό δίδυμο των Walm (Mimika - Λευτέρης Γιαννίκος). Η υπέροχη ολόσωμη κόκκινη φόρμα (jumpsuit) που φόρεσε ήταν η πιο παιχνιδιάρικη και νεανική εμφάνιση celebrity που είδαμε στο κόκκινο χαλί και ταίριαζε απόλυτα με το χαρακτήρα των βραβείων. Όμως στη φωτογραφία αυτή, είναι η Mimika από τους Walm που κλέβει εξίσου τα βλέμματα με το υπέροχο πορτοκαλί φόρεμα της και την one-of-kind τσάντα της. Η σχεδιάστρια των Walm φορά το πιο εντυπωσιακό και fashionable χρώμα του καλοκαιριού στο λιτό φόρεμα της που καταφέρνει την απόλυτη αρμονία μεταξύ κομψότητας και εντυπωσιασμού. Τόσο σωστό για τόσους λόγους. Φυσικά και το πορτοκαλί φόρεμα είναι δημιουργία των Walm. Και παρότι δεν σχολιάζουμε αντρικό στυλ οφείλουμε να κάνουμε μία μικρή μνεία στον πάντα στυλάτο Λευτέρη Γιαννίκο που πάντα πηγαίνει το αντρικό στυλ πιο μπροστά με τις τολμηρές, αλλά πάντα καλαίσθητες επιλογές. Πολλά συγχαρητήρια και στους τρεις.

vmavaso



Νατάσα Καλογρίδη

Total white look για την ηθοποιό με διαφάνειες και ανάγλυφες λεπτομέρειες. Η poodle skirt της κυρίας Καλογρίδη είναι το βασικό στοιχείο της εμφάνισης που τραβά τα βλέμματα και πάνω στο οποίο χτίστηκε όλο το look. Τα γυαλιά, οι γόβες και το μπλουζοκορμάκι δημιουργούν ένα φουτουριστικό ρέτρο look, δίνοντας την αίσθηση ότι η κυρία Καλογρίδη ξέρουν πως θα μεταφράζουν τα 50s οι γυναίκες του 2030. Πολλά συγχαρητήρια.

vmanatasa



Μπέτυ Μαγγίρα

Maxi πλεκτή τουαλέτα για την κυρία Μαγγίρα στις αποχρώσεις του χρυσού που αποκαλύπτει την πλάτη και τονίζει τις καλαίσθητες καμπύλες του σώματος της. Κλασική sexy επιλογή που συνοδεύεται από σωστά αξεσουάρ, make up και μαλλιά που συνδυαστικά δεν μπορούν να προδώσουν μία γυναίκα και δίνουν ένα timeless καλοκαιρινό αέρα σε μία εμφάνιση.

vmabetty



Έβελυν Καζαντζόγλου

Η παρουσιάστρια του MAD τόλμησε να κάνει μία pin up εμφάνιση με κόκκινες πουά pumps με μπαρέτες, ψηλόμεσο σόρτς, oversized μαρινιέρα και φάκελο με αναφορές στην pop art. Παρότι η μπλούζα και το μαλλί ζαλίζουν, απειροέλαχιστα, το look, συνδυαστικά το 50s επιτυγχάνεται και η κυρία Καζαντζόγλου κερδίζει με το σπαθί της τη θέση στις πιο καλοντυμένες.

vmaevelyn



queen.gr