Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Η κατάρα των Playmate

Μια εμφάνιση στις κεντρικές σελίδες του περιοδικού Playboy θεωρείται από τα περισσότερα γοητευτικά μοντέλα ως το αποκορύφωμα
της καριέρας τους. Αλλά ο τίτλος της Playmate του Μήνα μοιάζει να συνοδεύεται από μία τρομερή κατάρα.

Η Anna Nicole Smith είναι μία από τις 25 γυναίκες που πέθαναν πρόωρα, αφού πόζαρε γυμνή για τις κεντρικές σελίδες του περιοδικού.


Τρεις Playmate δολοφονήθηκαν, τέσσερεις πέθαναν από υπερβολική δόση, τέσσερεις έπεσαν θύματα τροχαίου, 12 πέθαναν από ασθένειες συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, και μία σκοτώθηκε σε συντριβή αεροπλάνου.

Το τραγικό τέλος της Anna καθρεφτίζει τον ξαφνικό θάνατο της ξανθιάς ηρωίδας της Marilyn Monroe, η οποία πέθανε σε ηλικία 36 ετών - όπως η Anna, από υπερβολική δόση.





Linne Ahlstrand: Η ξανθιά καλλονή ανακηρύχθηκε Playmate του Μήνα τον Ιούλη του 1958 και είχε μια σύντομη κινηματογραφική καριέρα. Πέθανε όμως το 1967, σε ηλικία 30 ετών, από καρκίνο.









Betty Blue: Η Miss Νοέμβριος 1956 παντρεύτηκε για μια περίοδο τον ώριμο σκηνοθέτη Harold Lime. Πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια το 2000, σε ηλικία 69 ετών.











Elisa Rebecca Bridges: Η Playmate του Μήνα τον Δεκέμβρη του 1994 πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης και αμφεταμίνης σε ηλικία 28 ετών.
Η ιστοσελίδα του Playboy ανέφερε ότι ο θάνατός της προήλθε από «φυσικά αίτια».










Jean Cannon: Το μοντέλο που φορούσε νούμερο σουτιέν 38DD πέθανε από καρκίνο στα τέλη του 2005, σε ηλικία 64 ετών. Ήταν Playmate του Μήνα τον Οκτώβρη του 1961.











Tonya Crews: Μεγαλωμένη σε Αμερικάνικη στρατιωτική περιοχή, η Tonya εμφανίστηκε στις κεντρικές σελίδες του Playboy το Μάρτη του 1961.
Πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πέντε χρόνια αργότερα, σε ηλικία 28 ετών.










Claudia Jennings: Η Claudia εξελίχθηκε από υπάλληλος υποδοχής στο Playboy σε Playmate της Χρονιάς και στη συνέχεια είχε μια επιτυχημένη καριέρα ηθοποιού σε ταινίες β' κατηγορίας. Είχε «ιστορία» στη χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά ωστόσο βρέθηκε «καθαρή» όταν σκοτώθηκε το 1979 σε τροχαίο, αφού κοιμήθηκε στο τιμόνι του αυτοκινήτου της, ενός VW Beetle. Ήταν μόλις 29 ετών.








Connie Kreski: Η πρώην νοσοκόμα και Playmate της Χρονιάς έβγαινε μια περίοδο με τον ηθοποιό James Caan. Η ξανθιά Connie πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα το 1995, σε ηλικία 48 ετών.













Cheryl Kubert: H Playmate του Μήνα το Φλεβάρη του 1958 θεωρείται ότι αυτοκτόνησε το 1989. Αλλά τα αίτια θανάτου της δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.











Jayne Mansfield: Η Jayne, μια θεά του σεξ τη δεκαετία του 1950, εμφανίστηκε αρκετές φορές στο Playboy. Αργότερα έγινε ηθοποιός και βραβεύτηκε με τη Χρυσή Σφαίρα. Η Jayne, η οποία είχε παντρευτεί τρεις φορές, καρατομήθηκε το 1967, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε,
συγκρούστηκε με το πίσω μέρος ενός ρυμουλκούμενου τρακτέρ.









Joni Mattis: Η πρώην ερωμένη του διευθυντή του Playboy, Hugh Hefner, έμεινε γνωστή για την άρνησή της να γδυθεί όταν έκανε φωτογράφηση για το περιοδικό. Πέθανε το 1999 από καρκίνο, σε ηλικία 60 ετών.











Eve Meyer: Η πρώην σύζυγος του σκηνοθέτη Russ Meyer αναδείχθηκε Playmate της Χρονιάς τον Ιούνη του 1955. Στη συνέχεια έκανε μια από τις πιο διάσημες ταινίες του συζύγου της, το Faster, Pussycat! Kill! Kill! Πέθανε το 1977, σε ηλικία 48 ετών, στην Τενερίφη σε συντριβή αεροπλάνου, όταν δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν καθώς απογειώνονταν.







Donna Michelle: Η Playmate της Χρονιάς του 1964 ήταν 17 ετών όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά γυμνή στο περιοδικό. Στη συνέχεια, η Donna έγινε ηθοποιός και πέθανε το 2004 από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία 58 ετών.






Marilyn Monroe: Η επίσημη αιτία θανάτου της Marilyn το 1962 ήταν πιθανή αυτοκτονία από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε. Η εμφάνισή της στο Playboy το Δεκέμβρη του 1953 δεν ήταν δική της απόφαση. Ο Hefner αγόρασε γυμνές φωτογραφίες της που είχαν τραβηχτεί πριν γίνει διάσημη ηθοποιός.






Merle Pertile: Η κοκκινομάλλα καλλονή εμφανίστηκε στις κεντρικές σελίδες του Playboy το Γενάρη του 1962. Πέθανε το 1997, σε ηλικία 56 ετών, ύστερα από εγχείρηση στην καρδιά.









Willy Rey: Το μοντέλο από την Ολλανδία πέθανε από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών το 1973, σε ηλικία 23 ετών. Σε άρθρο του Playboy το Φλεβάρη του 1971 παραδέχθηκε ότι αισθάνεται ανασφάλεια για το μέλλον της.






Gloria Root: Φυλακίστηκε για λαθρεμπόριο κάνναβης στην Ελλάδα το 1970, ένα μήνα μετά την εμφάνιση της στις κεντρικές σελίδες του Playboy.
Πέθανε σε ηλικία 57 ετών από καρκίνο.









Pat Sheehan: Η πρώην ηθοποιός και μοντέλο έβγαινε με πολλούς διάσημους άντρες, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Frank Sinatra, ο Bing Crosby και ο Elvis Presley. Η Miss Οκτώβριος 1958 του Playboy πέθανε από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία 74 ετών. Υπέφερε επίσης από καρκίνο.








Gail Stanton: Η κόρη ενός διακόνου μιας εκκλησίας Νοτίων Βαπτιστών ανακηρύχθηκε Playmate του Μήνα τον Ιούνη του 1978. Η Gail πέθανε το 1996, σε ηλικία 42 ετών, από απόφραξη εντέρου.









Dorothy Stratten: Η Dorothy ήταν Playmate της Χρονιάς το 1980 και τον ίδιο χρόνο βρέθηκε νεκρή από πυροβολισμό από τον ζηλιάρη σύζυγό της Paul Snider, ο οποίος στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Δύο ταινίες γυρίστηκαν για τον βίαιο θάνατο του 20χρονου μοντέλου.










Star Stowe: Μετά την εμφάνισή της στις κεντρικές σελίδες του Playboy το Φεβρουάριο του 1977, τα πράγματα εξελίχθηκαν φριχτά για την Star.
Άρχισε να παίρνει ναρκωτικά, έγινε πόρνη και βρέθηκε στραγγαλισμένη το 1997, σε ηλικία 40 ετών.










Terre Tucker: Η λεπτή μελαχρινή καλλονή ανακηρύχθηκε Playmate του Μήνα το Νοέμβριο του 1963. Πέθανε το 1990, σε ηλικία 46 ετών, από καρκίνο, όπως αναφέρθηκε.













Sue Williams: Η πιο κοντή Playmate με ύψος 1.25 εκ. αυτοκτόνησε μόλις τέσσερα χρόνια μετά την εμφάνισή της στο Playboy. Η ηθοποιός πέθανε το 1968, σε ηλικία 23 ετών






sevasmoskaieilikrineeia-sensor.blogspot.com


"