Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Διάσημο ζευγάρι της παγκόσμιας showbiz στη Μύκονο..

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz βρίσκεται από την Τετάρτη στη χώρα μας για να πραγματοποιήσει ολιγοήμερες διακοπές.














Ο λόγος για το hot ζευγάρι Σακίρα-Πικέ, το οποίο –σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso- απολαμβάνει ήδη τα μπάνια του και τον ελληνικό ήλιο στην πανέμορφη Μύκονο!


Το ερωτευμένο ζευγάρι φρόντισε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον ερχομό του στη χώρα μας και έφθασε στο νησί των Ανέμων με άκρα μυστικότητα με ιδιωτικό αεροπλάνο απευθείας από την Ισπανία. Μάλιστα, φρόντισε να φθάσει αρκετά προχωρημένη ώρα ώστε να μη γίνει αντιληπτό.


Στο αεροδρόμιο εκείνη την ώρα τα περισσότερα φώτα ήταν κλειστά και βρίσκονταν σχεδόν μόνο υπάλληλοι, μερικοί εκ των οποίων μετέφεραν τα πράγματα τους σε δύο μαύρα τζιπ (οκτώ βαλίτσες συνολικά). Το διάσημο ζευγάρι για να είναι βέβαιο ότι δεν τους παρακολουθεί κανείς, πέρασε τουλάχιστον 10 λεπτά προτού αποβιβαστεί από το αεροπλάνο!


Όσοι τους είδαν πάντως κάνουν λόγο για ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι. Ο Πικέ φορούσε τζιν παντελόνι και πουκάμισο και η Σακίρα –η οποία δεν σταματούσε να φιλάει τον άσο της Μπαρτσελόνα- τζιν παντελόνι και… 12ποντη γόβα!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το hot ζευγάρι θα μείνει στη Μύκονο για μία εβδομάδα καθώς θα αναχωρήσει την επόμενη Τετάρτη. Μέχρι τότε θα χαίρεται τον έρωτα του στην πολυτελέστατη σουίτα του στην όμορφη Μύκονο…











"