Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Με κάθε μέσο οι αγανακτισμένοι μαζεύονται στο Σύνταγμα!

Με στόχο νέο ρεκόρ προσέλευσης στις πανευρωπαϊκές διαδηλώσεις της Κυριακής
, οι «Αγανακτισμένοι» συγκεντρώθηκαν και το σαββατόβραδο, για ενδέκατη συνεχόμενη ημέρα, στις πλατείες όλης της χώρας.
Ωστόσο, οι συγκεντρώσεις αυτές αποτελούν προθέρμανση για το μεγάλο κάλεσμα της Κυριακής, όταν το Σύνταγμα αναμένεται να βουλιάξει από κόσμο. Μάλιστα, αν την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκαν 100.000 πολίτες, αυτήν γίνονται εκτιμήσεις ακόμα και για... τριπλάσιο αριθμό.



Πως θα γίνει αυτό; Πολύ απλά, δεν θα έχουμε μόνο τους «αγανακτισμένους» της Αθήνας αλλά και της... επαρχίας. Στο Facebook επικρατεί αναβρασμός, με αυτούς από την Κρήτη να γεμίζουν ολόκληρα πλοία και να ξεκινούν από σήμερα το ταξίδι για να δώσουν το «παρών» στην συγκέντρωση, ενώ λεωφορεία και πούλμαν θα ξεκινήσουν από πολλές πόλεις της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Μέχρι και ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος δήλωσε ότι θα στείλει ένα πούλμαν με κληρικούς στις συγκεντρώσεις.



Η συγκέντρωση της Κυριακής αναμένεται να στείλει μηνύματα σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ενώ θα μεταδίδεται με γιγαντοοθόνη και στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης.



Φυσικά, αντίστοιχες συγκεντρώσεις θα διεξαχθούν πέρα από το Σύνταγμα, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Στην Βόρεια Ελλάδα το επίκεντρο είναι ασφαλώς όλες αυτές τις ημέρες ο Λευκός Πύργος, ενώ κοσμοπλημμύρα παρατηρείται και στις άλλες μεγάλες πόλεις, όπου επίσης διοργανώνονται εκδηλώσεις με ομιλίες, προβολές ντοκιμαντέρ, καθιστικές διαμαρτυρίες και λαϊκές συνελεύσεις.



ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE