Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Άγιαξ

"http://www.bettv.gr/media/k2/items/cache/60123e195b87fe08ed19efe47fed6147_L.jpgΚατηγορηματικός πως δεν έχουν εκκινήσει οι οποιεσδήποτε συζητήσεις...

ανάμεσα στη διοίκηση του Άγιαξ και τον Σιέμ Ντε Γιονγκ για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, ήταν ο μάνατζερ του παίκτη, Λουίς Λαρός.







Ο νεαρός μεσοεπιθετικός «έβγαλε μάτια» στη φετινή Eredivisie βοηθώντας τον «Αίαντα» να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου και η διοίκηση του συλλόγου φαίνεται διατεθειμένη να τον «δέσει» και μετά το 2013, όταν και εκπνέει το τρέχον συμβόλαιο. Ο ίδιος πάντως ο μάνατζερ του ταλαντούχου Ολλανδού, ξεκαθάρισε πως τέτοιο θέμα, τουλάχιστον επί του παρόντος, δεν υφίσταται: «Αυτά τα δημοσιεύματα είναι πολύ πρόωρα. Έχουμε συμφωνήσει σε αρκετά άλλα πράγματα με τη διοίκηση όπως οι αμοιβές του πελάτη μου, όμως τα όσα γράφτηκαν δύο εβδομάδες πριν για επέκταση της μεταξύ μας συνεργασίας μέχρι και το 2015, είναι πέρα για πέρα αναληθή».



Ο μάνατζερ του Ντε Γιονγκ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του τονίζοντας πως προέχουν άλλα δευτερεύοντα πράγματα που πρέπει να γίνουν στο σύλλογο και που είναι έξω από τη «σφαίρα αρμοδιότητας» του ίδιου και του πελάτη του, προτού αρχίσουν διαπραγματεύσεις για την επέκταση: «Το σίγουρο είναι πως θα ενημερωθούν όλα τα ΜΜΕ, όταν ολοκληρωθεί κάποια συμφωνία. Θα πάρει όμως κάμποσο καιρό μιας και προέχουν κάποια άλλα δευτερεύοντα θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με εμάς».


bettv

"