Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

«Τριπλό» χτύπημα στον Ολυμπιακό!

Τρεις μεταγραφικές υποθέσεις αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα στην εβδομάδα ο ...
Ολυμπιακός, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης άναψε το «πράσινο» φως για την απόκτηση των Κοστάντσο, Μαρκάνο και Σάντσες!



Τέλος σε κάποια μεταγραφικά... σίριαλ θα υπάρξει όπως όλα δείχνουν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα για τον Ολυμπιακό, αφού η επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από το εξωτερικό θα σημάνει «τριπλό» μεταγραφικό χτύπημα!



Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» η επιστροφή του προέδρου του Ολυμπιακού από το εξωτερικό, όπου βρέθηκε για επαγγελματικές του υποθέσεις σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα κινηθούν ουσιαστικά για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών μιας και ο νεαρός εφοπλιστής έδωσε το «οκ» για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους στους Πειραιώτες.



Συγκεκριμένα, ο Φράνκο Κοστάντσο έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες στις 800.000 ευρώ ετησίως και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες (ο Αργεντινός αξιώνει ένα μικροποσό επειδή είναι ελεύθερος), οι οποίες μετά από εντολή του Μαρινάκη θα διευθετηθούν και έτσι ο έμπειρος γκολκίπερ θα πιάσει Λιμάνι.



Όσον αφορά τον Κάρλος Σάντσες, ο πρόεδρος των Πειραιωτών τόνισε στους συνεργάτες του να προχωρήσουν την υπόθεση και έτσι ο Ολυμπιακός θα καταθέσει τελική πρόταση ύψους 2,2 εκ. ευρώ στην Βαλενσιέν, ενώ ο Κολομβιανός μέσος θα λαμβάνει περίπου 800.000 ευρώ το χρόνο.



Τέλος, η περίπτωση του Ιβάν Μαρκάνο φαντάζει «τελειωμένη», αφού ο Ισπανός αμυντικός θα αποκτηθεί ως δανεικός. Μάλιστα, η πρόταση των «ερυθρόλευκων» ίσως γίνει και σήμερα δεκτή από την Βιγιαρεάλ, με τους Πειραιώτες να διατηρούν οψιόν αγοράς του 23χρονου άσου που ορίζεται στο 1,5 εκ. ευρώ.