Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

VIDEO: H Πόπη Τσαπανίδου διέκοψε την εκπομπή λόγω νευρικού γέλιου

Πόπη Τσαπανίδου: Διέκοψε την εκπομπή λόγω νευρικού γέλιου Η Πόπη Τσαπανίδου, σε κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση είναι αρκετά σοβαρή και την...
έχουμε συνηθίσει ψύχραιμη σε ότι συμβαίνει στις εκπομπές τις οποίες παρουσιάζει. Σήμερα, όμως, ήρθε η στιγμή να δούμε την παρουσιάστρια λίγο… διαφορετική! Μια συνέντευξη την έκανε να δακρύσει απ' τα γέλια on air και να μη μπορεί να σταματήσει με τίποτα! Ποιον είχε καλεσμένο; Τον άνθρωπο που κατασκεύασε τον καναπέ πρώτης και τελευταίας κατοικίας. Έναν καναπέ που γίνεται και... φέρετρο. Την ώρα που ο καλεσμένος της εκπομπής άρχισε να περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις «λειτουργίες» του καναπέ – φέρετρο, η Πόπη Τσαπανίδου άρχισε να γελάει μέχρι δακρύων. Με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακοπεί η εκπομπή της στον αέρα, για να μπορέσει να συνέλθει. Εδώ που τα λέμε, δεν είχε κι άδικο... και θα το καταλάβετε στο βίντεο που ακολουθεί.


Και για εσάς που δεν έχετε υπόψη σας τη δουλειά του κυρίου... Δείτε το βίντεο που ανέβασε εκείνος στο διαδίκτυο, με τον καναπέ-φέρετρο, από όπου ξεκίνησαν όλα:


gossip-tv.gr

"